Em dic Joan i crec que soc dolent (Educació i Família) (Catalan Edition) por Agnès Brossa

Em dic Joan i crec que soc dolent (Educació i Família) (Catalan Edition) por Agnès Brossa
Titulo del libro : Em dic Joan i crec que soc dolent (Educació i Família) (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : October 24, 2017
Autor : Agnès Brossa
Número de páginas : 160
Editor : Eumo Editorial

Em dic Joan i crec que soc dolent (Educació i Família) (Catalan Edition) de Agnès Brossa está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Agnès Brossa con Em dic Joan i crec que soc dolent (Educació i Família) (Catalan Edition)

En Joan, de set anys, no s'està mai quiet, es distreu i no para atenció. L'Alèxia té cinc anys i no se li pot dur la contrària perquè sempre està enfadada. En Miquel, de quatre anys, és tossut i té una fixació amb el color vermell; si ha de pujar en un cotxe d'un altre color fa una rebequeria. La Laura, intel·ligent i sociable, fa segon de primària i encara li costa molt de llegir.

En Joan, l'Alèxia, en Miquel i la Laura, i tants nens i nenes com ells, serveixen a Agnès Brossa per parlar de criatures amb problemes de conducta, d'aprenentatge o d'hàbits i de com ajudar-les a créixer.

L'autora anima mares, pares i mestres a no ignorar les dificultats que presenten alguns infants, que no avancen adequadament en el llenguatge, que tenen por, que no saben dormir sols, que no volen separar-se dels pares... i els ofereix pautes educatives específiques per ajudar-los a madurar en tots els sentits.