Utan smärta ingen ära: el Camino (Swedish Edition) por Shaeen Svanede

Utan smärta ingen ära: el Camino (Swedish Edition) por Shaeen Svanede
Titulo del libro : Utan smärta ingen ära: el Camino (Swedish Edition)
Fecha de lanzamiento : February 20, 2017
Autor : Shaeen Svanede
Número de páginas : 161

Utan smärta ingen ära: el Camino (Swedish Edition) de Shaeen Svanede está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Shaeen Svanede con Utan smärta ingen ära: el Camino (Swedish Edition)

Att leva med endast det allra nödvändigaste på ryggen under sex veckor och långsamt ta sig fram mil efter mil ger utrymme för tankar och känslor och fantastiska möten. Vägen till Santiago de Compostela i nordvästra Spanien har förändrat många människors liv på olika vis.
För mig har denna resa utmanat både fysiskt och mentalt, vilket var vad jag sökte efter år av olika utmaningar. Jag var helt enkelt tvungen att ta reda på om jag var stark nog i mitt inre för att vinna över mina fysiska tillkortakommanden.
Några läsarkommentarer;
”Denna bok var som att lyssna till en berättelse vilket gjorde det hela mera levande. Jag skulle vilja uppleva samma sak!”
”Jag gillar det humoristiska och enkla uttryckssättet. Man får verkligen bilder om hur det kan ha varit för dem på sin långa vandring. På slutet var det verkligen svårt att lägga ifrån sig boken innan den var färdigläst. ”
Shaeen Svanede arbetar idag som häxa, healer och medium och har tidigare gett ut diktboken På vandring genom livet ; häxdikter och kåserisamlingen Samlade Qulor.