Film - Fortælling og forførelse: om filmdramaturgi og manuskriptskrivning (Danish Edition) por Trine Breum

Film - Fortælling og forførelse: om filmdramaturgi og manuskriptskrivning (Danish Edition) por Trine Breum
Titulo del libro : Film - Fortælling og forførelse: om filmdramaturgi og manuskriptskrivning (Danish Edition)
Fecha de lanzamiento : March 9, 2016
Autor : Trine Breum
Número de páginas : 280
Editor : Books on Demand

Obtenga el libro de Film - Fortælling og forførelse: om filmdramaturgi og manuskriptskrivning (Danish Edition) de Trine Breum en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Trine Breum con Film - Fortælling og forførelse: om filmdramaturgi og manuskriptskrivning (Danish Edition)

Et godt manuskript er den første forudsætning for enhver god film.

Men hvordan skriver man en god historie? Hvordan skaber man levende og troværdige karakterer? Hvordan strukturerer man forløbet så det bliver både spændende og bevægende? Hvordan får man replikkerne til at fungere som en naturlig del af historien, karaktererne og dramatikken?

Hvordan fanger fastholder og forfører man sit publikum?

"FILM – Fortælling og Forførelse 2" handler om det dramatiske, psykologiske og fortællemæssige håndværk der ligger bag en hver god fortælling. Bogen sigter mod at give læseren en indgående viden om den dramatiske fortælling og dens virkemidler."...jeg bliver slået med ydmyghed over den indsigt og det overblik Breum lægger for dagen ... bogen er uforskammet godt skrevet og spækket med fantastisk fagkundskab."

Kim Bruun, Pråsen 2011

"Finally it is here - the book the professional community has looked out for, the educational institutions has begged for and the general well-informed public will find useful, enlightening and in-expendably informative"

Kjeld Veirup, tidligere Script editor på DreamWorks i California
og leder af den Europæiske Filmhøjskole.

"... lad det være klart fra starten – det er en uddybende og inspirerende metodebog. Breum er en smittende og inciterende læser af film og TV-serier"

Bo Tao Michaëlis, Politiken 2001

"Det er på alle måder en fornøjelse som retoriker at læse en bog der ubekymret og ubesværet beskæftiger sig med den store kunst at forfører"

Christina Matthiesen,RetorikMagasinet 2001